В отделна статия реших да обърна внимание на храната по време на програмите, които организираме.
В приключенския тиймбилдинг често обядът се налага да е навън, в гората, в планината, някъде по маршрута. Групата се впуска в приключение и независимо дали е с лодки, с колела или пешеходно, в един момент трябва да се яде.
И тъй като обичаме предизвикателствата, им подготвяме
кулинарно пиршество.
Ей така, както сме на терен. Не подготвяме просто сух пакет, а истинска дегустация на местни и натурални продукти. Ако има мандра в района или изявен производител, млечните им продукти ще бъдат на масата. Местните специални суджуци, слънчевите розови домати и ароматното сладко от диви плодове – всичко е подредено и очаква екипите да им се насладят.
Ако имате по-специална заявка за ястие, което ви се хапва, като например родопски боб – ние сме. Организирали сме паметен обяд с боб чорба край огнището и с гледка, която се помни цял живот. Представете си, че сте прекарали няколко часа в планината с различни активности и си мечтаете за вкусен боб и поляна, на която да се опънете.
И ни виждате – поляна, огнище и боб.
Задоволството ви очите на хората в тези моменти са незаменими и са най-голямото удовлетворение от нашата работа.
Имахме клиент, чийто мил детски спомен беше
царевица, печена на жар.
И разбира се, че имаше царевица, печена на жар. Когато програмата е направена за вас – по ваш вкус и според вашите нужди, в нея можем да включим всичко, свързано с местната храна и кулинарни традиции. За нас е истинско удоволствие хората да се наслаждават не само на природата и приключенията, но и да опитват от местните храни, за да запомнят и вкуса на дестинацията, която са посетили.
Ако сте познали себе си или нуждите на своята фирма в горните редове, ни пишете на: info@travcobg.com Запознайте ни с вас и вашия екип и ние ще съдействаме за откриване на най-успешната формула за повишаване ефективността на работа на хората ви.